Ensimmäinen viikonloppu poikkeusoloissa takana

Nöyränä uudessa tilanteessa. Haluan kuitenkin pitää mielessä hyviä asioita, ei pelkkiä huonoja uutisia. Aina ennenkin olen nauttinut kotoilusta, miksi en nytkin? Totta kai nauttisin ystävien seurasta ja monesta muustakin asiasta. Mutta tämä on nyt meidän kaikkien tehtävä, pysytään mahdollisimman paljon kotona. Ja kotonahan voi olla tosi ihanaa. Kun vaan muistaa, että tämä ei ole vain välttämätön paha, vaan sellaista mistä olen ennenkin nauttinut. Saa puuhailla kotona, liikkua luonnossa, leipoa... Tässä kuvamaistiaisia viikonlopulta

Sämpylöissä on kaurahiutaleita, ohra- ja vehnäjauhoja. Hamstraaminen näkyy kaupoissa. Tuorehiivaa onneksi sai, mutta esimerkiksi kuivahiiva ja sämpyläjauhot ovat joka paikasta loppu. 

Toivottavasti ovat käytössä, eivätkä vain kaappeja täyttämässä :)



Pikkuisen tuoksui jo keväältä!

Kommentit

  1. Being under the Caesars Entertainment wing, the model presents a robust platform that comes with all the necessities. Add some primary technique, and with the proper bankroll management, your possibilities of strolling away together with your money, plus a few of the the} casino’s money, are significantly improved. We expect that additional exterior influences — like elevated investments and new markets for real-money gaming — will create even greater stress. The biggest impression on the future of ahead for} the genre will nonetheless proceed to come from IDFA depreciation. As we predicted last yr, the impression of privateness changes 카지노 사이트 didn’t trigger a sweeping change. Instead, the effect was gradual as the changes weren’t enforced off the gate.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mokkapalat

Täytekakku, naked cake

Kettulapaset aikuiselle